Συνάντηση Μιχαλάκη - Συνδέσμου Θεσσαλικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών

Με τον σύνδεσμο Θεσσαλικών επιχειρήσεων και βιομηχανιών συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, συναντήθηκε την Δευτέρα 28-02-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο των επιχειρήσεων, όσο και το Νομό Τρικάλων γενικότερα.
Μεταξύ των θεμάτων τα οδικά προβλήματα του Νομού, όπως είναι η Εθνική Οδός Τρικάλων – Λάρισας, θέματα περιβάλλοντος, τουρισμός και γενικότερα θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας, αλλά και για τα επενδυτικά προγράμματα.
Τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός στην προ ημερών συνάντησή του με τον ΣΘΕΒ, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης κατά τη σημερινή του συνάντηση τόνισαν ότι χρειάζεται να στηριχθούν οι επιχειρήσεις αλλά και κυρίως να στηριχθούν νέες προσπάθειες που γίνονται και μπορούν να αυξηθούν.
Σημειώνεται ότι στη συνάντηση εκ μέρους του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών μετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Δημήτρης Καραμπινάς, Βασίλης Τσίνας και τα στελέχη κ. Ε. Καματέρη και Γ. Παπακανάκης.
Tags:

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.