Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων, Διευθυντών και των υπαλλήλων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έκοψε την Παρασκευή 04-02-2011 την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών Βαρθολομαίος και την έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης δίνοντας ως δώρο στους τυχερούς των φλουριών 4 ημέρες άδεια.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κασσοπούλου ευχόμενη σε όλους καλή χρονιά και «υψηλές αντοχές για να μπορέσουμε να αντέξουμε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία» και κάλεσε τους εργαζόμενους να εδραιώσουν το νέο θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας. Τόνισε ότι οι εργαζόμενοι εργάζονται σε άθλιες κτιριακές συνθήκες λέγοντας χαρακτηριστικά «και αυτό που γίνεται τώρα εδώ στο διάδρομο δεν μου αρέσει. Θα μπορούσαμε να πάμε σε μια αίθουσα και να έχουμε μια καρέκλα να καθήσουμε».
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Μιχαλάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού που λόγω της συνάντησής του με τον Υπουργό κ. Ραγκούση δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας.
«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που σε αυτή την μεταβατική περίοδο οι εργαζόμενοι ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Πιστεύουμε στο νέο αυτό θεσμό και όσον αφορά το κτιριακό αν θελήσουν οι Υπουργοί ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου να προχωρήσουν στην υπογραφή για το νέο Διοικητήριο θα προχωρήσει.
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας να λύνουμε τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν, η επιλογή των Διευθυντών και των Τμηματαρχών έγιναν αξιοκρατικά. Καλή χρονιά σε όλους».
Tags:

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.