Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στα Τρίκαλα

Αγώνα μπάσκετ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και του Αιόλου, διοργανώνουν για την προσεχή Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η τρικαλινή ομάδα μπάσκετ Αίολος.
Τα χρήματα από αυτή την προσπάθεια θα διατεθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, κάτι που όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός θα γίνει με πλήρη διαφάνεια.
Για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα μπάσκετ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός παρεχώρησε συνέντευξη τύπου από τα Τρίκαλα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Τσίγκα, Ρετζιά – ο οποίος μάλιστα πρότεινε την διεξαγωγή αυτού του αγώνα και ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – Νικολάου και του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Αιόλου κ. Σιαφαρίκα.
Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων. Ήδη έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια με τη συμβολική τιμή των 5 ευρώ και θα μπορεί ο καθένας να τα προμηθεύεται από το γραφείο 106 της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (πρώην Νομαρχίας) και για πληροφορίες θα μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 24310-46106 και 24310-76114 στην κ. Νατάσσα Καλύβα και κ. Βαγγέλη Μπρουζούκη.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι αυτός ο αγώνας μπάσκετ γίνεται για ιερό σκοπό ‘για να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση εκείνων των ανθρώπων που βρίσκονται σε δραματική κατάσταση».
Ευχαρίστησε μέσω του προέδρου κ. Σιαφαρίκα την ομάδα του Αιόλου που δέχθηκε να συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα και κάλεσε όλους τους τρικαλινούς να βοηθήσουν ενεργά αυτή την προσπάθεια, να πάρουν εισιτήρια και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας κ. Ευθύμης Ρετζιάς, τόνισε ότι ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, «προσπαθούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και να χαιρόμαστε τους αγώνες μπάσκετ».
Τέλος ο πρόεδρος του Αιόλου κ. Σιαφαρίκας όπως ανέφερε δέχθηκε με χαρά αυτή την πρόσκληση στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της ομάδας. «Όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε και καλούμε όλους να πάρουν εισιτήρια και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».
Επισημαίνεται ότι ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.
Tags: ,

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.