Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων συναντήθηκε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟΙΞΗ»

Ο χαρακτηρισμός της ευρύτερης περιοχής της Φαρκαδόνας ως πλημμυροπαθής, τα προβλήματα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας και η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι αγρότες, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σπύρος Τσιοτινός ανέφερε: 
«Ενημερώσαμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με το πρόβλημα της περιοχής Φαρκαδόνας όσον αφορά το θέμα των πλημμυρών. Είναι γνωστό πλέον ότι εδώ και 35 χρόνια η περιοχή μας πλημμυρίζει και ενώ μας έχουν χαρακτηρίσει ζώνη ανάσχεσης των νερών δεν μας αποζημιώνουν.
Αναφέραμε και άλλα θέματα όπως η Εθνική Οδό Τρικάλων – Λάρισας να κατασκευαστεί γρήγορα γιατί έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα, αναφέραμε το θέμα των γεωτρήσεων, το θέμα με την κατάργηση των σχολείων να μην κλείσουνε.
Οι αγρότες της περιοχής Φαρκαδόνας βιώνουν μια τραγική κατάσταση και δυστυχώς όλες οι κυβερνήσεις δεν πήραν κανένα απολύτως μέτρο για την περιοχή. Πρέπει λοιπόν να αναγνωριστεί η περιοχή της Φαρκαδόνας ως πλημμυρόπληκτη και όταν γίνονται πλημμύρες να αποζημιώνονται 100% οι αγρότες».
Tags:

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.