Συμπαράσταση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μετά  την 48 ωρη απεργία που έχουν πραγματοποιήσει οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο,
η  Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα που βρίσκονται οι εργαζόμενοι και στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις τους γιατί ο αγώνας για υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων, του δικαιώματος στην εργασία δεν είναι ξεκομμένος από τον αγώνα για δημόσιες υπηρεσίες αντίστοιχες των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
 Επισημαίνουμε ότι: 
• Η  προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του ΤΑΧ. ΤΑΜ/ΡΙΟΥ,  είναι μέρος της γενικότερης επίθεσης που εξελίσσεται τα τελευταία 25 χρόνια.
• Η απόφαση για την ιδιωτικοποίηση του Ταχ. Ταμ/ρίου, των τηλεπικοινωνιών και των άλλων κλάδων στρατηγικής σημασίας, υλοποιήθηκε με συνέπεια από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και σε αυτή επιμένουν μέχρι και σήμερα, σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ομοσπονδίες.
• Αυτές οι δυνάμεις στο συνδικαλιστικό κίνημα από τη μια εμφανίζονται σήμερα δήθεν να αποστασιοποιούνται από τις κυβερνήσεις, για να κρύψουν τις ευθύνες τους και από την άλλη «ζητούν να μην πωληθεί το υπόλοιπο 20%! Αλλά δεν καταδικάζουν την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της ανταγωνιστικότητας που μας οδήγησε έως εδώ.
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και  να απαντήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά.
• Ο αγώνας πρέπει να είναι διαρκής, πολύμορφος, να αγκαλιάζει το σύνολο του κλάδου και να συντονίζεται με τους υπόλοιπους κλάδους.
• Να στρέφεται ενάντια στο σύνολο των μέτρων και της αντεργατικής πολιτικής.
Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους στον κλάδο  και καταγγέλλουμε την στάση της συνδικαλιστική πλειοψηφία στην ΟΤΟΕ όπου  απέρριψε την πρόταση  του ΠΑΜΕ για απεργία στις 2 Ιούνη και σε συντονισμό με όλους τους εργαζόμενους στια πρώην ΔΕΚΟ και Ομοσπονδίες που βρίσκονται σε απεργία. 
Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν αυτοί αποφάσεις για απεργία στις 2 Ιούνη
και στις 3 Ιούνη να είναι μέρα δράσης με  παρεμβάσεις σε  κάθε χώρο δουλειάς, με Γεν. Συνελεύσεις και όποια  πολύμορφη  αγωνιστική δράση.
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Νομό μας στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τους άλλους εργαζόμενους στις πρώην ΔΕΚΟ, να ανταποκριθούν σε αυτήν την αναγκαιότητα και να πάρουν αποφάσεις . 
Τους καλούμε να συμμετέχουν αγωνιστικά μαζί με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το Σύλλογο Γυναικών, το Σωματείο Συνταξιούχων, το ΜΑΣ στο Συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή   3 Ιούνη και ώρα 8.00 το απόγευμα στην Πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.
Tags:

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.