Ε, όχι και... Άνγκελα Κάκλα την Βάσω βρε παιδιά...!

Όπως ακριβώς διαβάζετε...!
-  Άνγκελα Κάκλα και... Βάσω Μέρκελ είπαν την Αντιδήμαρχο.!!!
-  Αδιαφορεί για τον Αθλητισμό, «προωθεί  Μαρτάκη και…Τάμτα ο Δήμαρχος Χρήστος Λάππας»

Οι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν χθες στο κολυμβητήριο από φοιτητές της πόλης και γονείς παιδιών των κολυμβητικών συλλόγων της πόλης εν όψει του «χαρατσιού» που προσπαθεί να επιβάλει σε συλλόγους για την χρήση των χώρων άθλησης

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βάσω Κάκλα στη συνάντηση που είχε με  εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων, Αθλητικών Σωματείων και δημότες,  ανέλυσε τους γνωστούς λόγους για τους οποίους κρίθηκε ως αναγκαιότητα η επιβολή του τέλους χρήσης στα αθλητικά Σωματεία συνολικού ετήσιου ύψους 12.960 ευρώ.

Μπροστά στις αντιδράσεις των συγκεντρωμένων γονέων, η κ. Κάκλα  άρχισε να …χάνει τον έλεγχο, να κατηγορεί για … «πάρτι» που έκανε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το κυριότερο, να προτρέπει τους φοιτητές του ΤΕΦΑΑ χρήστες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου να …αλλάξουν ειδικότητα από κολύμβηση  σε γενικό αθλητισμό και να προσθέτει «να πάτε να κολυμπήσετε στις …γούρνες των Αθηνών»…!

Πολλοί ήταν αυτοί που επισήμαναν πως το ποσό των 12.000 που ζητά είναι ευτελές μπροστά στο συνολικό ποσό των 180.000 που χρειάζεται συνολικά για να λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις και εξέφρασαν την απορία για την εμμονή του Δήμου να τα ζητά απο τα σωματεία.

«Ήμουν 20 χρόνια μέσα σε ένα γραφείο με τον Δήμαρχο Χρήστο Λάππα και τον ξέρω καλά είπε ο γιατρός του Νοσοκομείου Τρικάλων Άγγελος Ζορμπάς. και μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πως αντί να προωθεί τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, προωθεί τον …Μαρτάκη και την …Τάμτα», σκορπίζοντας το γέλιο στην εξέδρα…

Δεν έλλειψαν και ακραίοι χαρακτηρισμοί όπως "κα Βάσω Μέρκελ" και "είσαι εκπρόσωπος της τρόϊκας" κ.λπ.

Δύσκολοι καιροί και για Αντιδημάρχους...!
ΠΗΓΗ: http://fatsimaremag.blogspot.com
Tags: , , , , ,

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.