Ο επαναπατριζόμενος (5ον)

«Ο Διακανονιστής, ο Διαχειριστής και ο Δικαιούχος»
Η κοιτίδα του Παγκόσμιου Πολιτισμού στα νύχια των τραστ και των βαρβάρων… Μόνο που!
Είμαστε όλοι Έλληνες
Γράφει ο επαναπατριζόμενος Πολίτης Βάιος Φασούλας

Η κατακραυγή όλων των λαών ενάντια στην Παγκόσμια Δικτατορία των Μονοπωλίων είναι πλέον γεγονός. Μια πρωτοφανή Παγκόσμια κατακραυγή η οποία εξελίσσεται σε εξέγερση και αποκτά Ηπειρωτικές διαστάσεις. Τα ποταπά πειράματα των Παγκόσμιων δικτατόρων-δούλων του σιωνοφασιστικού στρατοπέδου και τα οικονομικά- και όχι μόνο- στραγγαλίσματα που μέσω των κυβερνήσεών τους έχουν επιβάλει στους λαούς, έχουν δημιουργήσει τα αντίπαλα στρατόπεδα των «αθλίων» που καμιά κομματική μηχανή δεν θα μπορέσει να ανατρέψει ή να αποκόψει. Οι «πλέμπες» πλέον που αποτελούν τα σύνολα των λαών του Πλανήτη έχουν συνειδητοποιήσει τις θέσεις τους και τους ρόλους τους και έχουν αρχίσει την τοποθέτηση φιτιλιών στα σάπια θεμέλια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκόσμιας Δικτατορίας των μονοπωλίων.
Δεν ευχόμαστε το άναμμα, αλλά οι κοινωνικές εκρήξεις έχουν προ πολλών ετών ξεκινήσει. Η υπομονή των λαών να σκύβει το κεφάλι στην εκμετάλλευση, να ανέχεται την ψυχρότητα, την κοροϊδία και την αδιαφορία των «αφεντικών» να τους αφουγκραστούν έστω και μια στιγμή, έχει πλέον περάσει απ’ όλα τα στάδια της ανηθικότητας και της παρακμής και η φωτιά, όπως τη βλέπαμε και τραγουδιστά τη λέγαμε το Δεκέμβρη του 2000 φτάνει…
«Μα σας βλέπω αδιάφορους, ψυχρούς και παγωμένους / Και σας θωρώ, ναι μεν ζωντανούς, μα πιότερο πεθαμένους / Με πουλημένη την ψυχή στο σατανά
Και με τα σχέδιά του βαθιά στα λογικά σας / Κι έτσι μπορείτε ν’ ανοίγετε αράδα
Πα στους ανθρώπους και Πλανήτη μας πληγές / Συμπυκνωμένες, τις κάνετε,
αχρείοι / Και μεταβάλλονται σε χρήμα και φωτιά / Χρήμα για σας, χλιδή,
αίσχος, δόλος και αμαρτία / και βογκητά δυσβάσταχτα δικά μας
Μα και φωτιά μας και τ’ άναμμα θα φτάσει / Δε μάθατε ω άθλιοι,
πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα και όλους θα σας κάψει».
Κι αυτά όσο αφορά την Παγκόσμια κατάσταση, μια κατάσταση που η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και η Ελλάδα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν. Αντιθέτως η μεταβολή του ευρωπαϊκού πολιτισμού στη βαρβαρότητα, πολιτισμού που οι ρίζες του είναι μπηγμένες βαθιά στην Ελλάδα, δε μπορεί να ισοπεδωθεί κάτω από τις ερπύστριες των αρμάτων των τροϊκανών και πολύ περισσότερο των ντόπιων, εξού και το Παγκόσμιο και πρωτοφανές εφαλτήριο των λαών, «Είμαστε όλοι Έλληνες».
Φαινόμενο που δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον Πλανήτη. Μοναδικό στο είδος του και στο μέγεθος. Κύμα γιγαντιαίο ενάντια στη «σύγχρονη» Δικτατορία των Τραστ και των πολυεθνικών. Τι σημαίνει Τραστ; Ίσως ο πρώην πρωθυπουργός της προδομένης από τον ίδιο Χώρας μας και πρόεδρος των υπό εξαφάνιση πολυσυλλεκτικής εταιρίας-Πασόκ κ. ΓΑΠ, μπορούσε να μας το εξηγήσει. Εμείς λέμε μόνο πως σε κάθε περίπτωση τα Τραστ είναι αμαρτωλά. Επιπλέον για να λειτουργήσει ένα Τραστ (π.χ. συγχώνευση διάφορων εταιριών ως και κρατών!! και προστασία αυτών) χρειάζονται τρία πράγματα-πρόσωπα. Ο Διακανονιστής, ο Διαχειριστής και ο Δικαιούχος. Ο μεν Διακανονιστής(όσο αφορά την Ελλάδα) ήταν ο κ. Γ. Παπανδρέου που παρέδωσε την Ελλάδα στον Διαχειριστή, δηλαδή στο ΝΔΤ και η τρόικα, μετά των ευρωπαίων αρπάχτρων και με πρωταγωνιστές τους Σόϊμπλε και Μέρκελ, δηλαδή ο δικαιούχος. Αυτά έκανε η κομματική εταιρία του κ. ΓΑΠ! Μας πούλησε κατά κράτος στα Τραστ του ΔΝΤ και των τροϊκανών.
Πρέπει να ντρέπονται από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ακόλουθο αυτής της εταιρίας που επί δεκαετίες, στο όνομα της «μητέρας» «Ε.Ε» ρήμαξε και υποβάθμισε τον ελληνικό λαό όχι μόνο κοινωνικά, οικονομικά, ιστορικά αλλά και πολιτιστικά εξού και η Παγκόσμια βοή «Είμαστε όλοι Έλληνες».
Δε θα ’ναι υπερβολή να επισημάνουμε πως σε μεγάλο βαθμό το οφείλουμε στους έλληνες μετανάστες και φίλους τους ανά της γης και αντίστοιχα στους ξένους, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Αυτό το «Είμαστε όλοι Έλληνες» εμείς οι επαναπατριζόμενοι το βλέπουμε με πολλές διαστάσεις: Μία απ’ αυτές είναι ότι τα μεγάλα Παγκόσμια μηνύματα αποτρέπουν το διχασμό μεταξύ των λαών, ιδιαίτερα των ελλήνων και γερμανών πολιτών, που τόσο οι γερμανοί πολιτικοί, οι οποίοι με τις αξιώσεις τους και το ακαταμάχητο εγώ τους μας ξύσανε μνήμες πικρές, όσο και τα ελληνικά κόμματα της δεξιάς, ακραίας και μη, που συνθέτουν μια κυβέρνηση ξένη και βάρβαρη για την Ελλάδα και ανάλογη στα μέτρα των Τραστ.
Κλείνοντας και ακολουθώντας την ροή των δρωμένων, επαναλαμβάνουμε ότι οι δακτυλοδεικτούμενοι «ηγέτες», μικροί και μεγάλοι, από τζάκια και με τρανά ονόματα, αυτοί που αποτελούν τις κομματικές νομενκλατούρες, αυτοί που έζησαν ζωή χαρισάμενη σε βάρος του λαού, που πολλοί γεράσανε και δεν λένε να φύγουνε αλλά και οι νεότεροι που επαναφορτίζονται από βραχυκυκλωμένους πόλους και πηνία, ας βοηθήσουν στην ομαλή αναχώρησή τους. Καιρός να πάψουν να παίζουν άλλο με τη φωτιά και ας μάθουν, «πως η φωτιά δε στέκεται στη φούχτα και όλους θα σας κάψει».
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Φεβρουάριος 19 2012 pelasgos@fasoulas.de www.fasoulas.de
Tags: ,

Επικοινωνήστε μαζί μας

trikki.gr | ειδήσεις, επικαιρότητα, Τρίκαλα | Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία πατώντας εδώ.